Nyílászáró csere

Cégünk a különböző árnyékolástechnikai eszközök gyártása mellett, nyílászárók cseréjével is foglalkozik. Legyen az fából, műanyagból vagy akár alumíniumból.
Több ablakgyártó céggel is szerződésben állunk, ezért megfizethető áron tudjuk értékesíteni a különböző ablakokat, ajtókat.

A nyílászáró csere kétféleképpen történhet:

  • Bontás-beépítés
  • Tokba vagy tok mögé építés

Bontás-beépítés

Régi ablakát szakszerűen kibontjuk, a lehető legkisebb fal sérüléssel (a kibontott ablakot díjtalanul elszállítjuk, igény esetén), majd az újat faékek és vízmérték segítségével beállítjuk régi helyére, ezután következik a csavarozás, majd purhabbal történő szigetelés. A purhabot száradás után takaró lécekkel fedjük, amit műanyag hegesztővel (Cosmo) az ablakhoz rögzítünk és fehér vagy színtelen sziloplaszttal tömítjük.

Keretbe építés

A módszer előnye, hogy kőműves javítást nem igényel, mivel régi ablaka bent marad, a fal pedig sérülésmentes lesz. A leakasztott ablakszárnyak zsanérjait eltávolítjuk, majd helyére kerül az új műanyag nyílászáró. A beállított ablakot becsavarozzuk a régi ablakához, majd purhabbal tömítjük a két ablak közti hézagot, amire takaróléc kerül. A takarólécet itt is oda hegesztjük az ablakokhoz, majd a másik szélét sziloplaszttal tömítjük. A kilátszó régi ablakát fehér lindab burkolással eltakarjuk, elkerülve ezzel, hogy festenie kelljen megmaradt régi ablakát. Ezzel a technikával régi maxi redőnye is megmaradhat. Új redőny esetén a régi redőny helyét hungarocellel illetve kőzetgyapottal szigeteljük.

Most még egyszerűbbé tesszük az Ön dolgát!

Ingyenes helyszíni felmérésünk során rögtön kiszámoljuk a nyílászárók cseréjének összegét, a felmerült kérdéseket megbeszéljük, így biztosan nem éri meglepetés a munka végeztével sem.

Nem kell napokat várnia az árajánlat megérkezéséig, sőt, azonnal meg is rendelheti kollégáinktól új ablakait, redőnyeit!

Ha tőlünk rendeli nyílászáróit, nincs más dolga, mint beengedni otthonába csapatunkat, amíg mi minden munkát elvégzünk.

A munka végeztével összetakarítunk, majd elmondjuk és megmutatjuk új nyílászárójának használatát.

Nyílászáró csere referencia képek!